Βαλάντης Τσιούτσιας: Σας καλώ όλους να αγωνιστούμε μαζί για την επίτευξη του στόχου μας.

Βαλάντης Τσιούτσιας: Σας καλώ όλους να αγωνιστούμε μαζί για την επίτευξη του στόχου μας.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου διεξάγονται πανελλαδικά οι δημοτικές εκλογές, για την ανάδειξη των νέων Αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι εκλογές αυτές είναι σημαντικές, πέραν των άλλων, εξαιτίας του γεγονότος ότι προκαθορίζουν το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 5 χρόνια, περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τα τεκταινόμενα στην κοινωνία μας γενικότερα και την περιοχή μας ειδικότερα.
Έχει πλέον γίνει αντιληπτό ότι, οι ενεργοί πολίτες αναζητούν νέα πρόσωπα, με φρεσκάδα και ζωντάνια, μακριά από τα όποια προσωπικά συμφέροντα και τα κομματικά κατεστημένα, για να ασχοληθούν με τα κοινά και να αγωνιστούν για κάτι καλύτερο για τον τόπο.

Ένας τέτοιος -πραγματικά ανεξάρτητος- συνδυασμός, με νέους ανθρώπους, με όραμα, ζωντάνια και όρεξη για δουλειά, είναι αυτός του υποψηφίου Δημάρχου Θοδωρή Χήρα με την επωνυμία «Πορεία στο Μέλλον».

Σας καλώ όλους να αγωνιστούμε μαζί για την επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσής μας και την υλοποίηση δράσεων η πρωτοβουλιών που λείπουν μέχρι σήμερα από τον Δήμο Πύλης και που θα πραγματοποιηθούν για να μείνουν.
Την Κυριακή στηρίζουμε πρόοδο και αλλαγή στον Δ. Πύλης. Ψηφίζουμε Θοδωρή Χήρα και “Πορεία στο Μέλλον.”

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia