Με αγρότες των παρακάρλιων περιοχών ο Δ. Κουρέτας

Με αγρότες των παρακάρλιων περιοχών ο Δ. Κουρέτας

Μόνιμη  λύση για το ζήτημα της Κάρλας προτάσσουν  οι αγρότες της  περιοχής, τασσόμενοι αναφανδόν υπέρ της πρότασης του περιφερειάρχη για κατασκευή  σήραγγας που θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα .

Οι εκπρόσωποι   αγροτικών συλλόγων των παρακάρλιων περιοχών συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη  Θεσσαλίας μετά από πρόσκληση του κ. Κουρέτα  και αφού  συζήτησαν διεξοδικά  για  την επόμενη μέρα,  ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη να  επισπευσθούν οι διαδικασίες, καθώς η υπομονή τους  όπως είπαν έχει εξαντληθεί.

Οι αγρότες    οι οποίοι έχουν πληγεί από τον Daniel , εξέφρασαν για μια ακόμη φορά στον Περιφερειάρχη την στήριξη τους στην πρόταση του για την κατασκευή σήραγγας, καθώς όπως επεσήμαναν  αποτελεί την μόνh ελπίδα για να παραμείνουν στον τόπο τους και να συνεχίσουν να καλλιεργούν τα χωράφια τους τα επόμενα χρόνια, παρά το γεγονός όπως είπαν ότι   αναγνωρίζουν πως θα χρειαστεί χρόνος για την υλοποίηση του έργου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε και το νέο θεσμικό πλαίσιο του ενιαίου φορέα διαχείρισης υδάτων με τους αγρότες να  επισημαίνουν  ότι είναι απαραίτητο να συμμετάσχει η περιφέρεια.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia