Βασίλης Τσιούτσιας: Η ομοιοπαθητική ενισχύει,θεραπεύει και ανανεώνει τον οργανισμό!

Στις βασικές αξίες της ομοιοπαθητικής και την θεραπευτική δράση χωρίς παρενέργειες αναφέρθηκε εκτενώς ο διακεκριμένος ομοιοπαθητικός φαρμακοποιός και μέλος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας κ.Βασίλης Τσιούτσιας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά “… πρόκειται για μια τελείως φυσική μέθοδος θεραπείας, η οποία θεραπεύει μόνιμα, χωρίς παρενέργειες άνδρες, γυναίκες και παιδιά.. Η Ομοιοπαθητική στοχεύει στην ενδυνάμωση του οργανισμού κινητοποιώντας τις αμυντικές του δυνάμεις…”


Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Βασίλη Τσιούτσια, σημαντικό μέλος των Ελλήνων Φαρμακοποιών Ομοιοπαθητικών, τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι ουσίες που προέρχονται από την φύση και παρασκευάζονται με φυσικό τρόπο και δεν έχουν καμία σχέση με τα χημικά φάρμακα. Ενεργούν πάνω σε ολόκληρο τον οργανισμό, ενισχύοντας τον αμυντικό του μηχανισμό με αποτέλεσμα την θεραπεία και ανανέωση του οργανισμού. 

Ο διακεκριμένος φαρμακοποιός εφιστά την προσοχή των ασθενών διότι οφείλουν να ενημερώνουν τους φαρμακοποιούς για τα χρονίζοντα προβλήματα υγείας που τους ταλαιπωρούν.Μόνο τότε ο ομοιοπαθητικός φαρμακοποιός θα ετοιμάσει την κατάλληλη θεραπεία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia